Stojiš ispred nje, prerežeš joj vrat i kažeš "Alah je velik!"Izvorno postao Maloki
Nije teško.
Stojiš ispred nje, prerežeš joj vrat i kažeš "Alah je velik!"Izvorno postao Maloki
Nije teško.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
can confirmIzvorno postao McPingvin_v2.0
Slusam jednu finu pjesmu po stoti put. Necu je prestat slusat dok ju ne zamrzim.
Hey Mickey?
-kazem ti, nisu sredeni.
)
Da je ima na netu linkao bih.
I bolje joj je.
Osposobio Netflix. Ceka me mjesec dana bez socijalnog zivota.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Trenutno se okrece 4a pecenka. Vruce za popizdit.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Male stvari čine razliku i mijenjaju životnu sliku. Krava je sretna dok travu pase, moj susjed je sretan dok kolje prase, a ja dok mu kradem šunke i kobase. Divno je kad ti kava sjedne k'o budali šamar, pa pomisliš da si dabar i pojedeš stari ormar. Zašto tol'ko random kenjam to mnogima nije jasno, kad ne bude više rano onda fakat bit će kasno. Sretan Božić svima vama i nemojte jesti masno.
Ova tema je preglupa i stvorena da se spama. Ništa u njoj smisla nema, Severina nije dama. Sere mi se od portala što guraju kvazi vijesti, već sam pomalo i gladan, mogao bih ići jesti.
Što za kraj da izaserem iz pametne glave svoje. Burek hladan nije dobar, ljudima se noge znoje.
#kraj
Bestowing the gifts of gaben.
Izvorno postao W3DR4N
Tenksić <3
-kazem ti, nisu sredeni.
Jesam ja jedini koji se vise raduje sherlocku nego novoj god?
Niko
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Nevalja ovo hansi.
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Krenula čitat nešto o oružjima koje koristi Homura, pa završila nekako na MIRVovima i atomskim bombama.
Sad mi se igra Supreme Commander. Al apparently niko od ljudi koje imam na Stimu ga nema da igramo multi. Fegeti.
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Napravis si Twitch acc, streamas Lol ili Dotu sa sugestivnom oblekom, puknes paypal link za donaciju negdje sa strane i samo gledas kako se pare slivaju
the perfect crime
Ne dotu, necemo te prihvatit.
Ne bi igrala takve igre na fors ni da dolaze sa osiguranjem, stanom i bazenom. Nije stvar u lovi, nego u poslu koji moram odraditi i dijagnostici kompa koju ne znam eto sama rješit.
edit: paran0a, mi smo barem imali halloween event :*