Sjetio se da sam iz tko zna kog razloga pauzirao Shield na sestoj sezoni pa juce nastavio. Raspad sistema, moooooooooooozda sam si slucajno spoilao kraj na wikipediji al nije mi toliko bitno. Taman cu zavrsit sve dok ne pocne druga sezona Hanibala
Pogledao sam prvu epizodu Black Sails i oduševio se!
Balkanski MMO Community http://mmo-balkan.com
True Detective prva i druga epizoda su savršene. Prva ima atmosferu bokte ko da sav jadan stojiš na kiši i svi su ti umrli. Prestrašno nešto.
Nekako mi je žao što sam je počeo gledati sad umjesto kad bude gotova jer mi je ovako mučenje samo čekati epizode.
Season finale Sleepy Hollowa... Did not see that coming
Season finale of Sleepy Hollowa.
Jedino što druga sezona izlazi tek na jesen...
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Sleepy Hollow
(idiotsko smeće od foruma mi neda da stavim više smajlića, pa pravimo se da ih je 100)
Ništa sad od Fringea u Sleepy Hollowu, jer nisam to očekivao. Ali rulao je Noble.
Valjda neće sad Katrinu opet tražit čitavu sezonu.
Baš odgledao.
Jebote,to nisam očekivao
Consciousness: that annoying time between naps.
Znaci Sleepy Hollow ima certifikat okusa, moze se gledat?
Zadnji uredio Dylan11 : 22-01-2014 u 17:13
Headless horseman, apokalipsa, vještice, masoni, simpatični likovi, cool monsteri, sveopća zabavnost i uvrnutost, pokoji dobar twist... najugodnije iznenađenje ove tv sezone.
+ Katrina je hot! A lot!
Meni je Abbie divota čokoladna <3 Btw. jako dobar neočekivani twist. Tko će dočekati iduću sezonu :O
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Banshee i dalje rula vrhunski!
Zavrsio Shield
a jbt koji kraj
RIP
Kaj je agent Coulson opet umro?
Novi True Detective. Oh dear lawdy!
Dva tjedna do sljedeće epizode. Super Bowl.
Zadnji uredio Horny Devil : 27-01-2014 u 13:14
Sviđa mi se ova ideja da svaka slijedeća sezona True Detectiva prati nova dva detektiva koji rade na nekom starom/novom slučaju. Još ako u svakoj uspiju dovesti ovako jaka imena, bit će odlično.
Odgledao sam 2 epizode Sleepy Hollow i fora mi je. Stavio sam ju odmah nakon prvog trailera na watchlist, ali mi izgleda kao da će biti i puno bolje nego sam očekivao. Brat bratu, sama premisa serije i nije nešto posebno. Oba glavna lika su simpatična, posebno mi se sviđa Ichabod sa svojim outdated britanskim govorom i što je fasciniran sitnicama kao što su 10% PDV-a i električno otvaranje prozora automobila, a ne nekim puno "većim" stvarima. Negativci su zabavni i serija što je najbitnije ima neki svoj šarm pa će se gledati i dalje.
Serija koristi antologijski format, u stilu AHS-a, s jednim slučajem po sezoni.
Evo prvi link sa true detective anthology searcha(NAŽALOST IMA SPOILERA):
http://www.torontosun.com/2014/01/26...-look-ordinary
Zadnji uredio Horny Devil : 27-01-2014 u 14:39
Odlično, e!
Složio sam novi account samo da kažem kako je True Detective najbolja serija koja se trenutno vrti na TV-u. Nakon 3. epizode mi je ušla u top 3 dramske serije, uz bok BBu i The Wireu. Svaku epizodu nakon što izađe pogledam 2 puta, mislim da to nikad nisam radio ni sa jednom serijom. Sami format serije, gluma, dijalozi, kako soundtrack savršeno paše scenama, atmosfera, pacing, genijalna fotografija američkog Juga i konstantna opipljiva napetost između Rusta i Harta su nešto rijetko viđeno na filmovima, kamoli u serijama. Da ne spominjem one Rustove nihilističke monologe, svaki put se ježim kad krene. Čak je i intro audio-vizualno savršenstvo, uz Twin Peaks nema boljega:
I ono jebem ti mrtvi Super Bowl, nova epizoda izlazi tek za 2 tjedna zbog te gluposti
I da, ako Matthew McConaughey ne pokupi sve moguće nagrade za najboljeg glumca iduće godine, nešto ozbiljno ne štima s TV svijetom.
Zadnji uredio Duke v2.0 : 28-01-2014 u 13:40
Moram... izdržati... mjesec i pol...
http://www.serijala.com/fantastika/s...lavnu-postavu/
Vjerujem da će Windwalker biti zadovoljan.