Di su spoiler tag i veći avatari?
Ekipa,
nakon kraćeg razdoblja testiranja, isprobavanja, podešavanja i privikavanja na vBulletin engine, danas službeno pokrećemo osvježeni PC Play forum.
Stoga sam objavio jednu prigodnu vijest na Vidi.hr stranici i na Vidijevom Facebooku, pa nećemo imati ništa protiv ako nabacite koji lajk.
Od vas i dalje očekujemo prijedloge i ideje kako poboljšati forum i popraviti eventualne greške, te vam se zahvaljujemo na dosadašnjem sudjelovanju u ovoj "nadogradnji".
Uživajte!
custom skinovi su dosta problematični, jer tu može biti problema sa sigurnošću, updejtanjem, prijevodom i još nekim stvarima, no vidjet ćemo.
Najidealnije bi bilo da se novi skinovi naprave tako da se samo promijene sličice, ikonice i grafika na postojećim skinovima, onda smo mirni. No treba se netko ulovit toga. Možda da se oformi grupa dizajnera foruma?
Ja samo oću mračniju pozadinu.
Gdje je taj točno? Vidim dolje PCP i Default Style, i obadva imaju bijelo posvuda. Preferiram kad mi je pozadina na forumu crna/siva, ko na neznam, desktopu. Ako nije problem da se stavi takvo nešto, kao što je bilo na prošlom.
Oke, pod pozadinu uvrštavam i boju postova, moj bed.
E da, da li se to slova pisana manjim fontom pojavljuju kao veća? Primijetio sam kod par sigova, wtf.
Zadnji uredio Sonik : 21-01-2014 u 17:05
PCPlay logo sa tribalom i "najjači gamerski forum u regiji" je win.
Bode u oči!!!!
Dobar je logo na vrhu stranice.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
To je logo s Arene. Boz još uvijek ima bar jedno deset novih majici u najlonu.
Napravite istu temu kao s defaultne teme phpbb2
Balkanski MMO Community http://mmo-balkan.com
ovaj logo sa tribalom je stvarno skandalozan.
#paperplatoongoonz
To je afaik još od PCP Arene na Sajmu glazbe i multimedije od tipa prije 5-6 godina.
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Da nisi ti fulo thred?
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.