http://www.imdb.com/title/tt2758950/
Odgledao prvu dvo-epizodu. Zasad valja.
da pošto smo Malooki i ja vec komentirali, a u međuvremenu smo se transportirali na novi forum posta nema
da bilo je jebeno Kratko ali slatko
sad imam novu seriju, nadam se da ce bit dobra
"True Detective"
http://www.imdb.com/title/tt2356777/
http://www.imdb.com/title/tt2758950/
Odgledao prvu dvo-epizodu. Zasad valja.
Consciousness: that annoying time between naps.
E taj Sherlock.
Par puta sam se za glavu hvatao od ludosti i twistova.
Al na kraju sve dođe na svoje. I kraj je epski. Valjda nećemo opet dve godine čekat.
Jedini problem epizode je 'veliki' twist pred kraj, koji se vidi još iz prve scene.
OFFTOPIC
Novi forum je loš. Gdje je spoiler tag?
Pogled'o i True Detective. Sviđa mi se. Jako.
Trenutno gledam Anger Management, Brooklyn Nine-Nine (jako me podsjeća na Parks and Recreation) i The Hard Times of RJ Berger.
Jel valja Community?
Pa četvrta je meni čisto ok, odlična je ona Halloween epizoda. Meni jedna od boljih uopće. Iako je zadnja epizoda četvrte užas.
Meni nije baš najbolja, ali odlična je (a svaka je).
Negativac mi je bio zakon. Bolji od Moriartyja.
I da, mislim na mind palace.
Što je u zadnje vrijeme sa stavljanjem glumaca visokih kalibra u serije? Prvo Kevin Bacon i The Following, zatim Kevin Spacey i House of Cards (must watch serija btw), onda Karl Urban i Almost Human, te sada Matthew McConaughey i Woody Harrelson OBOJE u jedno seriji (True detective). Mislim, nije da se bunim ovo je amazing.
Inače, pogledao prvu epizodu True detective i jako mi se sviđa zasad, a McConaugheyu savršeno paše hillbilly mustache.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Kriza je, nema se, pa svugdje beru pare gdje stignu.
True detective će biti miniserija od 8-10 epizoda.
A ak bude druge sezone, bit će nova priča i likovi, tipa American Horror Story.
True Detective odlican pocetak.
Baš sam to sad mislio pogledat. Zvuči dobro
Mislim da ću pričekat s tom serijom i odgledat u komadu.
Ionako imam dosta tjednih koje pratim i koje se polako vraćaju nakon pauze.
Leakana prva epizoda, ne namjeravam gledati dok ne izađe 720p verzija što je po IMDB-u 25.01. Inače, serija izgleda amazing, jedino me zabrinjava što je Michael Bay imao nekakve uloge u njoj.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Pogledao novog Archera.
EDIT:
Krenuo gledati novi Justified, kad odjednom Raylan se počne prisjećati prethodnog života kad je bio Seth Bullock.
Zadnji uredio Horny Devil : 15-01-2014 u 15:26
Dobar je novi Community. Ako ovako nastave odlično, malo su se pogubili pri kraju 4 sezone.
Sad idu 2 epizode Parks and Reca.
Pogledao zadnju epizodu Sherlocka. Wat a tweests!
Legenda
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Gleda ko Banshee?
Prva epizoda nove sezone bila je nešto blaža, ali druga je preluda.
Rastura!
Yep, dobra mi je bila scena u jacuzzyu.
Pogledao prvu epizodu Black sailsa.
Nasilje, sex i pirati. Može.
Tak je, spoilajte sezonu i vjerojatnu smrt jednog od glavnih likova u traileru.
Pogled'o drugu epizodu True Detectivea. Jednako dobra kao i prva. Tko će sad dočekati sljedeću?