Možda da se napravi neki community driven portal sa najavama, recenzijama i kolumnama (za početak wedranov blog npr).
Jasno da neće ništa od toga nikad bit čim bude trebalo dati nekakve pare za server i domenu, ali onak, ideja.
brcici?
Ne bih čitao Vedranov blog sve da mi krvari iz anusa.
Al dosta je tih "smiješnih, ljutih, sarkastičnih" recenzija gdje se vade na nekakav humor kroz usporedbe (npr. ovo - "AI u igri je glup ko hrpa prosvjednika ispred Vladine zgrade koji viču kao da ih kolje hrpa Bengalskih tigrova dok im kastriraju jaja" - totalno debilno i nepotrebno, samo puni prostor i toga je bilo previše u PCPu po mom mišljenju) ili pokušavaju imitirat Cracked.
Treba kvalitete. Zanimljivosti.
Trebaju nam BRCICI.
Svi smo mi Mirko.
Potpis na ovo, mislim, bez BRCICA je i propo časopis.Izvorno postao SharpDressedChevap
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
BRCICI!Izvorno postao StormCr0w
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Primjetite kako on ima BRCICE.
I dalje se dobro prodaje
amirite
Svi smo mi Mirko.
Već sam mislio da ćeš izdat. NEMA PREDAJE! BRCICI VEĆI OD SVEMIRA
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Svi smo mi Mirko.
U šta je ovo preraslo
Izgleda da stvarno BRCICI drže forum na okupu.
Moramo preimenovati forum u PC BRCICI.
Kakavi jebeni brcici?
Samo troje ljudi zna tajnu BRCICA.
BRCIC PLAYIzvorno postao GDra
FORS PLAY
To se ne slaže nikako.
FORS FORS HEHE
HEHE BRCICI BRCICI
bio bih jako razocaran kad bi prica iza brcica bila jako losa
Kakva priča?
Pa nemojte me jebat da ne znate šta su BRCICI.
Svi smo mi Mirko.
Super pjesma.
E
A
I
O
U
FORSCICI
Ček novih članova nema jer se niti nemoze registrirat?
Nope. Uskoro će nas dumpati na vidi.hr.
Wat? A zašto ak nije tajna?
A šta misliš? Kao problem su botovi, ali ajmo iskreno, činjenica je da je PcPlay odavno propao (i završio kao magazin) a i forum je tu samo radi šege.