Skineš OVU APLIKACIJUSodeš u opcije i odeš na kalibraciju
Kako to kalibrirat bateriju?
Skineš OVU APLIKACIJUSodeš u opcije i odeš na kalibraciju
F.T.I - Fuck The Industry
To ti se inače radi nakon stavljanja novog ROMa, ali mislim da ne može bit loše da probaš.
https://play.google.com/store/apps/deta ... tion&hl=hr
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
Sestra ima Huawei Ascend, skinuo sam par aplikacija(metronom i štimer za svirkusa trg playa) ali nijedna aplikacija ne daje zvuk. Zvuk normalno radi kada se prima poziv. Ima itko ideju?
Won't Bow Don't Know How.
desna tipka na taj .exe file i run as administrator..
Zna li netko kako iskljucit "napustate fejsbuk, standardna naplata bi se mogla pojaviti" upozorenje kad otvaram link iz aplikacije. Vipnet, android, chrome kombinacija.
Thnx
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Ekipijus maximus,
dobio sam si LG L3 iz t mobile darovnog programa i sad googlam kako da rootam taj uređaj i kako da puknem neki drugi ROM!
I sve pet i sve super kod rootanja, uspio s superoneclick-om, ali kad pokušam flešati uređaj, čudo malo mi nedopušta! Idem po ovom tutorijalu
http://www.modaco.com/topic/360661-best ... for-lg-l3/S(drugi post)!!
Samo mi se pojavi poruka da je aplikacija superuser neočekivano prekinuta i nemogu dalje!
A kad idem preko ovog tutorijala
http://www.hackmyandroid.com/install-of ... -e400/1606
ne upali mi se recovery mode već neki čarobnjak koji govori mogućnosti mobitela i namješta postavke, ko da sam prvi put upalio mobitel!
E sad, moje pitanj je da li je uopće moguće staviti novi ROM na mobitel koji je zaključan (ili bolje reći sjeban) od strane t com specijalaca??
Uspio! Neznam kako! Idem piti kakao!!
Napokon nabavio microSD karticu, pa rootao mob (Samsung i9070). Stavio custom kernel (CoCore-E 5.0) i rom (TurboStock v2), milina kako mob lakše diše. Probao sam NBA Jam, FIFA 12, NFS:MW i The Bard's Tale, drobi sve bez problema.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Sljedeći tjedan idem po HTC One X i 2x ZTE Blade 3. Sebi ću uzeti HTC, starome GlaxyS, a staroj i curi ide Blade 3... svi ćemo se poandroiditi
HTC One X
Highlights:
4,7" Super IPS pri 1280x720
1GB RAM
Quad Core 1,5 GHz
16GB memorije
8 MP kamera
Jelly Bean sustav
Ciljam na bijeloga, nadam se da će biti raspoloživo stanje....
Jel ima nekih android igara koje ne sakaju?
Emuliram ali bilo bi najs igrati nešto dizajnirano za tač.
The Bard's Tale.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
King's Bounty Legions
Nisam probao, ali kad sam saznao za to, reko moram imati Bum stavio na mob ili tablet...
Mob je zvjer, ali kamera mu je gadna. Mislim ružna, izvana, ne loša
Došao jedan od ZTE Bladeova... Uglavnom je mob sasma OK, fino fluidan i elegantan. HW-ski je praktički identičan SGS-u, jedino ima običan TFT ekran koji se niti slučajno nemre mjeriti sa S-AMOLED ekranom i ima manje interne memorije. Odmah sam stavio Nova Launcher i full sam zadovoljan performansama.
Ono što mi ne valja je Phone/Contacts app, većeg dreka nisam nikad vidio. Moram naći neku alternativu za to, imate kakvih preporuka?
EDIT:
Izgooglao sam ovo, izgleda full dobro, bum probao - https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=en
Contacts + i ja preporučam, prejako. Samo moraš skinuti i Messages + valjda i još nešta, ali nije bed. Samo stavi crnu temu.
Inače i ICS Dialer je ok.
Jebo mater T-Mobileu, do 10.5. nas ne puštaju iz mreže, tak da nejdem ovu subotu po mob nego se opet produljuje za tjedan dana. Isus bog čekam ga ko Ava s guza i nikako da dođe Svi mobiteli istekli osim tog jednoga zbog kojeg moramo čekati, umjesto da prekinu ugovor momentalno i naplate penale, samo da ih se riješimo
bijeli je ruzan manje vise ko govno, crni je ljepsi. imao oba u ruci. ako ih nisi imao oba u ruci, čekiraj.
http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/fas ... gurua.html
i ti bi isto ovako
Ako spojim mobitel na WiFi i povežem ga sa laptopom putem USB kabla, jel preko USB Tetheringa mogu koristiti WiFi sa mobitela na kompu ili mi vuče megabajte sa mobitela?
Fora je u tome što mi WiFi na laptopu jede govna, a na mobitelu šljaka. Inače mobitel je Xperia Miro, ICS 4.0. Nadam se da razumijete pitanje.
I mislio sam. Samo mi je neobično da mi za 10ak minuta surfanja nije skinuo niti jedan megabajt. o.o