Vikend bez Nike je prosao.
ma niko je zila kucavica ovog foruma!!! DRZ' SE NIKO!!!
Vikend bez Nike je prosao.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
E jebiga.
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Sve što je lijepo, kratko traje
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
U ovoj temi se Kaciga davno svađao sa mnom zato što sam rekla da ne pušim cigarete i da nikad neću, na što je on odgovorio nešto tipa kako sam djetinjasta i da sigurno budem u srednjoj. Sad sam na faksu - i dalje ne pušim. In his face! :3
BITCH, IT IS 5:40!
hahah pokazala si mu... JEBI SE KACIGA ŠUPČINO!! HA
Izvorno postao StormCr0w
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Uvijek tu negdje, no sikiriki
KACIGA JE ŽIV EJ
Spomeneš mu nick tri puta i pojavi se. Impresivno.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
5 strana offtopica
Ionako je glupa tema.
"Smotane su bolje od kutije!" "Ne nisu, kutiju lakše sakrijem u pernici da mogu pušiti u školici!"
Još samo fali da netko uleti sa spikom kako je ful moderan jer puši/pari e-cigare hihi.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ful bi pario te e cigare po doma, nis ne difte lol.
nisu loše e-kuje.
#paperplatoongoonz
Jel probo ko Snuff kad?
To je ono što se šmrka? Ne, ali ne zvuči baš praktično.
Bijeli valter poskupio na 21kn. :I
Липе цвату и у Србији!
Da to za šmrkat, frend mi to pokazo i ful je fora, po mentolu ima miris.
Tko još puši light cigarete?Izvorno postao Chupacabra
Bezveze mi to, frend iz berlina donesao.. (za smrkat)
y, ko mentol ima miris, al nisam probao. zicer cu smrkat nest zbog mirisa lol
Evo uzeo sam si jednu kutijicu (7g/17kn) i ful je fora stvar. Jedno petnajst minuta imam taj filing mentola u nosu i poslje mi se jedno 3 sata neda zapalit cigaru.
ma brijem da to rejpa dišne putove like np
Plavi valter ostao 20kn, MOZE. Em je bolji em je jeftiniji.
Kakve su vam ove nove Cesterfild? Meni su crvene okej
Липе цвату и у Србији!
Za svoju cijenu su dobre.
Nema tog Chesterfielda kod mene.
vjerojatno ćeš ga nać tamo gdje ima philip morrisa (uskoro)
Pošto?
16
trenutačno su mi n1 plavi philip.. te iako mi je crveni chesterfield ok (možd mi je u glavi, ali mi ima malo šmek ko crveni marlboro, ne paše mi to) za tih 16kn, 4kn za philip mi opravdava razliku u cijeni i da je dupla.
Meni je sve isti kurac osim davidoffa koji je genijalan i LDa/LMa/Kolumba/Yorka koji je odvratan.
Cesterfild plavi ok skroz.
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]