Napravi nogice na drvenoj ploči i stavi na pod. Na ploći možeš izrezati i proreze ili rupe za zrak napajanju. Nešto kao što sam ja napravio možda, imaš temu tu negdje.
Eventualno PC možeš držati na stolu.
Uskoro dovršavam novu radnu sobu, pa sam si uzeo novi namještaj.
Stari PC stol je imao predviđen prostor za kućište, pa sam ga birao po tim dimenzijama.
Budući da će novi stol imati drugačiji dizajn, ne znam kako smjestiti kućište.
Kućište bi trebalo ići u ovu rupu pod stolom. Problem je u tome što je napajanje smješteno na dno kante, a cijela će radna soba biti presvučena u debeli tepison. Bojim se za odvod topline i prašinu koja bi mogla naštetiti napajanju, pa tako i cijeloj konfiguraciji.
Mislio sam staviti drvenu ploču ispod kućišta. Hoće li to biti dovoljno? Možda neko drugo rješenje?
Niže imate sliku stola za lakše snalaženje. Radi se o kombinaciji ravnog i kutnog stola. Poprilično je neobičan dizajn, stoga vam ga nisam mogao samo opisati.
Napravi nogice na drvenoj ploči i stavi na pod. Na ploći možeš izrezati i proreze ili rupe za zrak napajanju. Nešto kao što sam ja napravio možda, imaš temu tu negdje.
Eventualno PC možeš držati na stolu.
Takve stvari ne dolaze u obzir.Izvorno postao marijanovic
A ovakvo nešto? viewtopic.php?f=97&t=44445
Lako ofarbaš u bijelo...
Odmah nakon prvog posta mi je marijanovic pao napamet. De prodaj mu taj svoj patent
gdje si kupio stol?
Na netu, lol.
Taj stol je predviden za Mac. Fejlo si...
@sickmanno.. veki? mac? fejlao? ajd dobro..
@veki.. koji kejs? i koje napajanje?
enikejs, ak je napajanje imalo kvalitetno može izdržati dosta visoke temp u kejsu, okreneš ga tak da vent gleda prema gore i izvlači zrak iz kejsa i baca ga van i ne zamaraš se više s glupostima..
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Kućište je Cooler Master CM 690
Napajanje je Corsair HX620
A kad forsiraju ta kućišta sa smještajem napajanja na dnu .Srećom imam deset godina staro kućište pa nemam tih problema .Stavi ga na pod i posisaj povremeno .Barem češ imati dodatni razlog za održavanjem čistoće .
Zato kaj ispod stola manje smeta , manje se čuje i manje je debilno .
Potpis na ovo. Dobro je držati komp pored stola, ne mora biti ispod.Izvorno postao bezimeni
zato da ga možeš šutnuti kada zašteka
Napravi ovo sta je marijanovic napravio, ali kvalitetnije lol.
Zašto bi požalio. Meni je kućište na stolu ciganija. Ružno izgleda i nepraktično je, tim više što navedeni model ima priključke za USB i druge na vrhu.Izvorno postao cham3leon
Druga je stvar da se radi o nečemu tipa Dell Studio, onda je ok da bude na stolu.
ne zamaraj se s glupostima.. taj HX mora besprijekorno radit na 50C da ga se ne čuje praktički..Izvorno postao W3DR4N
ako si imao imalo mozga, okrenuo si napajanje da je vent gore. ako nisi, onda ga okreni na brzinu, ionak je modularno pa ne moraš kablove čupat van.
spusti komp na pod, stavi ga kam hoćeš i zaboravi na njega..
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Druga stvar je ako je baš ogromno kućište i na stolu je malo prostora, ali ja se snalazim sa zbilja skučenim prostorom u regalu koji je valjda nekoć trebao biti pisaći stol i još mi je kućište tamo. Mjesta mi baš i ne treba jer imam drugi radni stol. Buka postoji, ali ionako je neznatna u usporedbi sa ostalom bukom oko mene, a i dobro je da čujem kad se hard vrti pa da znam ako nešto nije u redu.
Same here...Izvorno postao cham3leon