I ja sam uzeo jedan ali sad se pitam jeli to ključ za betu ili gold verziju kad bude?
Odradio sam ono za WoT i dobio ključ al je pogrešan iz nekog razloga :I
I dreamt I was in a painting with ponies. It was... nice.
I ja sam uzeo jedan ali sad se pitam jeli to ključ za betu ili gold verziju kad bude?
Ne vidim razlog zašto bi davali ključeve za betu ako je igra vani već dva mjeseca -.-
Pa ja sam prije mjesec dana valjda samo dlao igru s njihove stranice i igrao, nisam plaćao nikakav cdkey. Plaća li se WoT uopće?
Samo kupnja golda, i ovaj key bi trebao biti za gold, upišeš ga na njihovoj stranici i tvoj ingame acc dobije hrpu golda, ali izgleda ne radi :I
Sad ću ja probat. A ima li ikakve šanse da je to onaj besplatni aktivacijski key što ti pošalju prilikom registracije?! :S
Pa ne vidim zašto će ti registracijski key ako ga dobiješ kad se registriraš u igru, ovako imaš key bez game acca što i nema nekog smisla.
Ugl ne mogu da skužim koji kurac je ono uopće a na forumu nemaju nijedne teme o tome
Ni meni ne valja kod, kucam ga u promo code field?
Kaze mi wrong serial =(
Meni nece za ARMA 2,kratak je za 1 slovo,broj vjerovatno -_- ...
Poslao mi je opet isti i normalno ne radi...
Meni rade svi kodovi, tenks još jednom Tsaя
[quote=Tsaя]Napravi novi acc, pa nek ti na taj šalje keycode, onda ćeš drugi dobit.[/quote:r45xvs7f]Izvorno postao "Heavy NOOB":r45xvs7f
Neda mi,kaze da imam isti e-mail...
[quote=Heavy NOOB][quote="Tsaя":z1fwg2et]Napravi novi acc, pa nek ti na taj šalje keycode, onda ćeš drugi dobit.[/quote:z1fwg2et]Izvorno postao "Heavy NOOB":z1fwg2et
Neda mi,kaze da imam isti e-mail...[/quote:z1fwg2et]
Ono... napravi još jedan mail...
Potvrđujem za armu da radi. Igrao sam multiplayer par puta jučer i danas. U singleplayeru također nema FADE-a.
WoT code mi ne prihvaća? :S
Ako se organizira neki match, kontajte da sam zainteresiran.
Na njuškalu već prodaju te key-eve. Debili.