Holy shit najs, da imam u što zaposlio bi te.
Bok svima! Iskreno, tražim posao character modelera za igrice, filmove, animacije, i oglašavam se na sve strane, pa sam se priključio i na PCPlay forum
Ovo je link na moj portfolio: http://dmitrijleppee.carbonmade.com/
A ovo je test kojeg sam prije par mjeseci radio za posao u Naughty Dog studios. Nisam ga dobio.
Pozdrav!
Holy shit najs, da imam u što zaposlio bi te.
Ej! Hvala vam! Međutim šteta šta nema posla hehe.
Što se Naughty Dog-a tiče, ne znam zašo me nisu zaposlili, nisu rekli. Može biti zbog više razloga, nisu zadovoljni modelom, ili teksturiranjem, il pripremom low poly modela za igru, ili uv mapama.
ja se isto bavim modelingom
al ovo je awesome
jesi probao u croteam?
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Hvala Tegla Javio sam im se jučer baš, niasm ni znao da postoje više. Imaš neki link na svoje radove?
Sretan Božić svima koji slave!
viewtopic.php?f=45&t=7095&start=0
evo, u ovoj temi ti je sve vezano za 3D
jos nisam ful detaljno sa uv mapama i bump mapama radio kao tvoji modeli
inace, imam izbornu na faxu kompjuterska animacija, pa neamo jos neke zahtjevnije stvari za radit
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Svaka čast, iako čudne oči i cigareta navodi na primisao da si ukrao model možda zato nije prošlo.
Haha, nisam ga ukrao, makar logično je već postalo pretpostavit da Hrvat krade da bi što manje moro radit a uspio nekak zaradit kintu, zar ne? Morali smo slat i dokaze da smo ga sami radili. Work in progress, ztool, obj sa teksturama itd. Naravno da se i tu može smuljat, mogo mi je netko drugi radit hehe. Al zašto bi mi netko drugi radio, i šta bih ja imao od toga kada bih došao tamo i oni se uvjerili da ne znam?
Sve najbolje svima u Novoj! Evo još jedan rend direktno iz Zbrush-a za wallpaper