meni ''fali rupa''Izvorno postao Insert
neznam zast nema te prve, al vamo u orginal fajlu su sve na broju
Kao npr. moj...
Moram to popravit
meni ''fali rupa''Izvorno postao Insert
neznam zast nema te prve, al vamo u orginal fajlu su sve na broju
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
I meni isto fali jedna rupa.. xDD
Ovaj ljudi sry sto kasnim...bio sam pijan 3 dana zaredom. Jebiga slavilo se ^^
Pobjednik je blood4me, kojem cu se javiti na pp kasnije, jer treba nesto doraditi, a i jos nisam kupio karticu jel ih nema pa da vidimo sta cemo umjesto toga, cash ili cekat da dodu kartice
(blood4me, javim ti danas sa ppom ili sutra, nije mi jos dobro )
cestitam
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Svaka čast- blood, imaš častit
I am an island.
OMG kak sam hepiiiiii omfg DDDDDDD
Hvala svima na cestitkama.. dobijete svi humble bundle cim dobijem karticu haha ;D
@sicko ma oke ^^
budi dobar i posudi dvista kuna da si naručim skate 3 za x360 ^^Izvorno postao blood4me
I am an island.
Bravo blood4me, čestitam
[center:17dinbss]™[/center:17dinbss]
[center:17dinbss]..........................................................................................[/center:17dinbss]
Ja sam pare dobio ^^
Svaka cast sicku na ovome, iako mi jos nit nije poslao sto treba srediti na logou...
Na kraju je palo nešto totalno drugačije, ali eto tek toliko da vidite da je bio big deal. Lik je nedavno završio prvu gitaru za Massima. Ukupno treću gitaru ako se nevaram.
Znan da kasnim malo, ali zasto na gitari fali jedan kljuc za stimanje?
"Dem white boyz be comin' over da sea!"-Indian chieftain
? ja vidim 6?
I am an island.
Oh right, my bad! Carry on with your lives, people.
Totalno se ne sramotiš opet
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Da, ajmo ga shitstormat zato što se zajebao ؟
I am an island.
Ok.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ko se ne sramoti, taj i ne ziviIzvorno postao StormCr0w