Odlično izgleda.
Square-Enix i Crystal Dynamics najavili su "novi" Tomb Raider naslov koji prati posljednje trendove "rebootova" dugovječnih franšiza, pa tako Tomb Raider također kreće - ispočetka. Crystal Dynamics kažu kako možemo u potpunosti zaboraviti dosadašnje Tomb Raider naslove i Laru Croft kao takvu iz razloga što nam donose nešto totalno novo; pretpostavljamo, "ozbiljniji" pristup igri. Novi je Tomb Raider naslov nazvan jednostavno "Tomb Raider".
Odlično izgleda.
Serijal je odličan a sada me zanima još više.
vijest mi se sviđa ali nemogu to gledat u kontekstu usporedbe sa starijim nastavcima jer nisam odigrao niti jedan Tomb Raider naslov i osjećam da sam propustio dost tog. Preporučite mi po vama najbolje novije TR igre
C2D E8400 @3.6 GHz + Scythe Katana 3 / Gigabyte GA-EP45-DS3 / Gainward HD 4850 512 MB/ 2 x 2 GB Kingmax DDR2-800 / WDC 640 GB / Corsair 450 W / LG W2361 23'' Wide / Logitech 5.1 X-530 / Chillstream / W7 Ultimate64bit
Smells like Uncharted, but with boobs.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
+1Izvorno postao The Boz
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
ma zeznuta je ta lara odavno što se tiče fizičkog izgleda. visoka engleska sportivo aristokratkinja s velikim sisama, dugačkim nogama i dugom crvenom kosom svezanom u konjski rep? Takva bi trebala biti, no prvo angelina, a sad i ova totalno kvare image kakav je zamislio autor originalne igre. komadi su dobri ali ne odgovaraju predlošku.
Ova je definitivno najbolja.
Ova izgleda ko neko djete, najbolja Lara Croft je Angelina Jolie.
#====#====#======#=======#======#
=BODLJIKAVOM ŽICOM PROTIV MATEMATIKE=
#======#====#======#====#====#==#
Kakve veze Angelina Jolie ima sa Larom? Lara je postoja dok nismo ni znali tko je ta Angelina.Izvorno postao Aloha
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan