This.Izvorno postao Arbiter of Change
Da, ekranizacija poznatih knjiga od George R. R. Martina dobija svoju ekranizaciju pod pokroviteljstvom HBO-a. Za sada se ne zna baš previše osim toga što imamo kratki teaser na službenoj stranici i otkrivena je lista glumaca koje ćemo gledati (Sean Bean je tu). Naravno, serija će pomljivo pratiti radnju knjiga... ili barem pokušati.
This shit makes me moist.
TEASER
Game of Thrones (HBO Pilot Official Cast)
This.Izvorno postao Arbiter of Change
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
HOLI FAK!¨HOLIFAK HOLI FAK HOLI FAK!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA
uf mislim da cu da docekam ovo napravit isto sto je cartman napravio da doceka nitendo Wii
*faints*
edit: ona mala sto glumi Daenerys stvarno ima look jednog Targaryena
edit2: Nadam se da autor ove teme zna da ako odsad ne bude donosio informacije o ovome pravodobno bice kaznjen
Sensei replied, what is your woman?
Is she just a container for the child...
This great, pink matter
Cotton candy Majin Buu....
Fak prestigo me s temom
Uglavnom, sviđa mi se teaser koliko god kratak bio.
Ali 2011.? Man oh man (((((((((((
Govorili su da će već ove zime pustiti seriju...
Promjenili su glumicu, ocito im se nije svidjela u pilotu.Izvorno postao Delirium
Btw, epic slika : http://img688.imageshack.us/img688/2976/000ac445.jpg
Više bi me veselilo da Martin konačno dovrši DWD,al dobro,i serija je dobra dok se čeka.
Vec sam rekao u drugoj temi. Mislim da ce biti ovo 10/10 jer i ekipa a i kdjiga mi se svidja. Nadam se da ce biti jebacine ko u knjizi.
Ajebemti 2011 .
Samo jedan!?
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Odabrani su glumci za uloge Velikog meštra Pycella i HodoraSte Lorasa Tyrella (baš su pogodili gayliness).
Huzzah!
Jos samo brada prvom fali, a drugog sam nekako zamisljao sa spicastijim nosem. Ali nvm ok je.
Šta reći nego - jedva čekam ^^
A vi... Kako te?
Ajme ne, ti to čitaš na rvackom
Ja kao apsolutni fan bilokakvog fantasy-a (pa guto sam i najblentavije Forgotten Realms romane) jednostavno nemogu progutat Igru prijestolja, počeo dva il tri puta i jednostavno mi je ne, mislim nažalost jerbo volio bih imat neki serijal da pratim, ali da bas imam volje pratit Martinove komplikacije sa 56 likova i njihovim incestuoidnim obiteljima hmmm, pa baš i ne... JebigaIzvorno postao Aerial_51
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
[quote=Aerial_51]Kad sam vidio koliko obitelji ima i koliko članova svaka obitelj ima, pomislio sam "ok mogo bi ipak na hrv početi prije neg uopće skužim o čem se radi" [/quote:2tuvpcdj]Izvorno postao "The Boz":2tuvpcdj
Kao što sam i ja prvi nastavak Discworlda pročitao na hrvatskom, jednostavno da se upoznam s izrazima i svijetom, jebote kad sam prvi put pročitao opis okretanja sunca oko discworda, opis hublanda, rotaciju diska ovo ono, na engleskom nisam razumio pola kukumara o čemu se radi, na hrvatskom je i dalje bilo malo koplicirano, ali barem shvatljivije, sad kupujem discworlde na engleskom na regularnoj bazi, jeftinjara žešća.
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
...šteta. Mnogo toga se gubi u prijevodu, u knjigama ima mnogo stvari koje bi čitatelj sam trebao povezati, ali mu prijevod brani...
Nije samo u tome fora, nego u opisima prizora... dao bih sad neke primjere, ali nisam siguran gdje si u knjigama, pa da te ne spoilam...
Meni je ona scena s vukom(ili nekom sličnom živinom,mislim da je neka posebna vrsta nepripitomljivog rijetkog vuka)na samom početku knjige u Igri prijestolja bila presavršena, totalno sam se bio uživio u tu scenu i totalno sam u glavi imao i pozicije kamere i sve, ali šteta što nema više takvih scena ili bar nije bilo u sljedećih 200-300 strana, kad sam napokon odustao od kjnige jer sam vec kasnio u knjiznici...
Jel već onda bila ovako silovana?Izvorno postao Feanor
Vidio sam 2 primjerka na polici (od ukupno 4 ili 5, ostali su bili posuđeni), i morao birati između onog kojem je karta razvaljena i gotovo se prepolovila na dvije knjige, i onog u kojem je karta čitava ali ljepilo će svakog trena popustiti ovaj kupus koji je nastao
I da, taj dio kad pronađu "strahovukove" (btw, kakav je originalni naziv? Dire wolf?) je prilično.. engaging.
Nda, mislim da sam imao ovu tvoju di se sve čini da će se raspasti i na najmanji stresIzvorno postao Aerial_51
Najjače mi je kad nađem mrvice kruha u knjizi, još malo pa ću počet nalazit wc papir u knjigama iz Gradske, iskorišteni
Da, dire wolf je.
Ja recimo nisam fan fantasy knjiga, ali ASOIAF mi je vjerojatno najdraži serijal općenito. Od fantasyja sam pročiato još samo LOTR, harry pottere dok su bili aktualni i još možda nešto sa strane. Ne kontam zašto ti je knjiga komplicirana, postepeno te uvodi u likove i priču, a u kvalitetu ne treba sumnjati. Sam si rekao da čitaš najblentavije forgotten realms naslove, a ne da ti se čitati asoiaf koji je obavezno štivoIzvorno postao Feanor