Company of Heroes Tales of Valor. 2.5/5 Osim par novih jedinica i 3 kratke kampanje ništa novo.
Ajmo ljudi. Koja je zadnja igra koju ste presli i koju joj ukupnu ocjenu dajete.
Company of Heroes Tales of Valor. 2.5/5 Osim par novih jedinica i 3 kratke kampanje ništa novo.
Dragon Age Origins: Awakening
Ultra lagana ekspanzija. Spasava je jedino fora prica i zanimljivi novi likovi. Ispravljeni su neki bagovi kod Orginsa, ali i dalje dosta istih.
Uglavnom 7/10
Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty SUBSTANCE. 8,7/10 čisto zbog filmičnosti, likova i sinhronizacije, jer mi je igra gameplayom nije nista posebno kao ni jedan MGS kad smo već kod toga, osim možda trojke di je uveden taj survival element. Ali ipak igra je prezakon, igra koja se gleda (i sluša), a ne igra...
Sad igram jedinicu...
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Half life 2:Episode 2
Dosta kratko, prešao u jednom sjedenju, i dalje vrlo zabavno, volio bih naći onaj mod koji popravlja grafiku ali mu se ne mogu sjetitit imena
I dreamt I was in a painting with ponies. It was... nice.
Split/Second
Zabavna igra, nabijena adrenalinom, ali dobra samo za kratkotrajnu zabavu. Nakon što vam splasne WOW efekt, primjetite da igra ipak ne nudi ništa naročito novog što će vas natjerat da je ponovno prođete. 7,8/10
Assassins Creed 2. Poprilično duga i zabavna igra ali samo za jedan prelazak. Idući je Split/Second pošto mi je ostala utrka-dvije al nikako da prođem.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Alpha Protocol. Dajem vrlo subjektivnih 7.5 od 10. Pristojan RPG s dosta problema tehnicke prirode. Trebat ce jos jednom proci zbog mnogobrojnih izbora koji imaju utjecaj na konacni rasplet.
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
Bad Company 2 Multiplayer
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
split second
7/10
C2D E8400 @3.6 GHz + Scythe Katana 3 / Gigabyte GA-EP45-DS3 / Gainward HD 4850 512 MB/ 2 x 2 GB Kingmax DDR2-800 / WDC 640 GB / Corsair 450 W / LG W2361 23'' Wide / Logitech 5.1 X-530 / Chillstream / W7 Ultimate64bit
NES: MegaMan 2 4.5/5 old time classic.
SNES: Ninja Gaiden Trilogy 5/5 zar ovo treba komentirati?
Nintendo DS: Mario & Luigi: Bowser's Inside Story 4/5 i više nego fora igra, preporuka.
PC: Star Wars The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition 2.5/5 očekivao sam puno više.
Splinter Cell: Conviction
Uistinu dobra igra, ima dublju priču koju se nisam trudio da shvatim.Iako neki kažu da je kratka, ne znam meni se nije baš činila kratka.Valjda zato jer sam zadnje prešao BC2 i MW2, potonjeg u jednom danu.
9/10
ReiKo
Ti mora da si neki bog kad si prešao Ninju Gaidena, čitao sam da je ta igra teška ko prozor.
Pa i nije kad si ultimativni bog univerzuma
OT:
Fallout
10/10
Sad igram dvojku ali mi se kec opet igra.
tales of monkey island - nedavno završio zadnju epizodu; ocjena 8/10 humor je još tu, igra ima gusarsku atmosferu, minus ide za upravljanje likom -> katastrofa
hitman blood money -> 6.5/10 -> prošao igru na osnovu stare slave, nije ništa posebno...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
um..nesjecam se reko bi FEAR 2 kad je izaso..poslje toga sam igro skoro svaki veci hit ali nista nisam odigro do kraja...
AMD Phenom x4 B35 @3.2 Ghz/Gigabyte HD6850@920/1150Mhz/DDR667 3gb/Dell U2311H
Zadnja igra koju sam prešao bila je DA:O...sram me bilo.
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
Jedi Academy- presao na dark side =P
zbog grafike je bilo mozda malo teze igrati ali igrivost je danas dan jos fenomenalna(bar meni)
trenutno igram TFU,meni nije los samo ima par iritirajucih stvari prm. svjetlosnim macem udarate kao bejzbol palicom WTF?? i nekolicini bugova,inace mi se prica i level dizajn jako svida
Mislim da je AC2.
upravo završio GTA EFLC
sve u svemu zadovoljan jer sam izvukao preko 20h gameplaya, ocjena 8/10
C2D E8400 @3.6 GHz + Scythe Katana 3 / Gigabyte GA-EP45-DS3 / Gainward HD 4850 512 MB/ 2 x 2 GB Kingmax DDR2-800 / WDC 640 GB / Corsair 450 W / LG W2361 23'' Wide / Logitech 5.1 X-530 / Chillstream / W7 Ultimate64bit
clover: a curious tale - 8
meni je upravljanje tastaturom sasvim fino leglo.. al za ono drugo se slažem da jest katastrofaIzvorno postao IGoR_2803
Zokijeva SINEMA je sajt koji se bavi recenzijama filmova, kao i vestima iz sveta kinematografije.
GTA 4 je samo meni bio dosadan, izgleda.
Izvorno postao Praetorian the Wise
Ne brini se, nije.Izvorno postao KingMortal
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy