couldnt care less
Neki kurac mu je s okom, bolje da ne znam.
Enihu... Leži na Rebru na odjelu oftamalogije. Posjete su svaki dan od 13 do 19 sati, tko ga je voljan malo posjetiti? U sobi je sa dva stara nijema lika (jer oftamologija, jel) i nema se s čim zabavljati. Plus možemo mu dofuravat cvijeće i ine pizdarije. Tamo je vjerojatno još bar 2 dana pa bi bilo super ako netko sutra i prekosutra uspije kapnut. Tko će? Ja delam i imam sastanke
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
couldnt care less
Konjuktivitis?
Nemerem sutra, a bome ni četvrtak
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Škola mi je popodne ovaj tjedan tako da nisam siguran da mogu.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Ovisi , imao sam i ja pa pitam.
A ne znam onda... Ja sam dirao oči prljavim rukama i ušla bakterija unutra, razmnožila se pa sam imao problema par dana, ništa strašno...
Mislim da ima par verzija konjuktivisa , drzanje ociju otvorenima mi je bilo muka i kurio sam 40 temperaturu.
I kog da tražiš kad dođeš u bolnicu, Čupakabru?
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Gg, davanje lokacije i stvarnog imena člana na javnom forumu, inb4 Čupu na izlasku iz bolnice netko ubaci u kombi za organe.
Eto, ja se javno ispričavam ako smo toliko popularni da će moja "nepažnja" naštetiti njemu kao osobi, obrisan je post preventivno u slučaju da trgovac organima čita. Iako svi imaju facebooke i nimalo nije teško doći do ikakvih podataka i ne znam čega se toliko svi boje sa odavanjem imena. Potrebno je malo guglanja/čačkanja da se saznaju takve stvari.
Oprosti gđice Luna.
Bio sam i ja pun k u bolnici pa mi ni Mirko nije došao
Svi smo mi Mirko.
Zajebavala sam se, no opet, nije koretno davat nečije ime okolo.
S tim rečenim; Pingu i Boz, ja fakat ne znam što vi očekujete od ovih threadova; onak, okej, koliko sam shvatila Čupa je vaš frendač koji je kad ste se na nekom forumskom druženju svi dobro nacugali vama i još troje ljudi koji su se tamo našli ispričao kako je njemu u životu teško, a simpatičan vam je pa mu želite pomoć, sve je to u redu; ali ne znam što očekujete kad otvorite thread na forumu da mu se kupi komp ili da mu odu ljudi nosit cvijeće u bolnicu; realno većini forumaša on je neki random klinac s foruma s keltskim stablom za avatar (brijem); kaj sad očekujete da će svi odmah pojurit na Rebro?
Uostalom prilično sam sigurna da je bilo kroz godine još forumaša koji su bili hospitalizirani (lol Mirko) pa nitko nije pisao javne pozive da im se ide u posjet.
Nez.
Što si ti učinila dobrog danas?
Ja sam posudila frendu Iksicu!
>2014
>dozivljavati Luku Sardelića ozbiljno
Jednostavnije mi je staviti post na forum nego zvati desetak ljudi s foruma koji bi možda Čupi otišli u bolnicu.
Osim toga, što ti sereš o društvu s foruma, bilo si voljno pušit kurac Soniku ili on tebi, ne znam više. Mi smo voljni siročetu scavengeati komp i posjetiti ga u bolnici jer, jebiga, nema rodbine u Zg i nije pri kešovima. Fuck us, right?
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Jel ti mene uopće čitaš. Rekoh, sve je to u redu i sve pet lik vam je frend/simpatičan i hoćete mu pomoć, to je razumljivo; ali opet mi nisu jasni ovakvi threadovi koji ostavljaju dojam kao da brijete da će sad cijeli forum skočit i hrlit u pomoć nekome koga poznaje ne znam, maksimalno pet ljudi na forumu.
Ali dobro, ako ti je jednostavnije napravit thread gdje će se pola ljudi sprdat nego li poslat PM četvorici od kojih stvarno možeš nešto očekivat, okej.
Zašto ne?
Moramo se svi zbližiti. Kao mala obitelj.
Ozdravi nam brzo, Leonardo di Čupakaprio.
Svi smo mi Mirko.