Napisao sam u jednoj od tema da se može sve odigrati na tipkovnici, barem tako tvrde ljudi s internetova, ali meni izgleda da je to u nekim trenucima jako frustrirajuće. Ima dijelova gdje bi valjda trebao stisnuti i 5-6 tipki istovremeno, pa je i pitanje registrira li ti tipkovnica baš sve. A neki kažu da je najveći problem sa okretanjem poluga, ono kad samo vrtiš obje gljive istovremeno. Što riješiš sa gamepadom za desetak minuta, zna potrajati i do 5 minuta na tipkovnici.
S obzirom kako je igra dobra, mislim da se čak i isplati pomučiti pa probati sa tipkalom, ako je to jedina opcija. I iako ima na metacriticu par onih: 0/10 buhuhuhu no keyboard support... teško mi je to gledati kao manu igre jer ne mislim da developeri nisu pokušali ovo napraviti što igrivijim na tipkovnici, nego jednostavno je način kontroliranja takav da je to jako teško za izvesti, a da ti igra opet ostavlja tako dobar dojam kao što ostavlja igranjem na gamepadu.
Sve igre osim FPS-ova su za gamepad. Ja imam neko jeftino kinesko smeće s eBay-a u maniri PS gamepada i nisam naletio na igru koja ga nije podržavala. Gura već godinu i pol, kad krepa uzmem si novi.
Svatko ko neželi izdvojit svega par dolarčića za ugodno igranje je škrtica ili zatucani PC fan.
AMD Phenom™ II X4 955 BE @ 3.50 GHz
AMD Radeon™ HD 7770 1GB GDDR5
ASUS M5A99X EVO
2x2GB DDR3 Corsair ValueSelect @ 1333 MHz
Corsair CX430 430W
>jeftino kinesko smeće
>ugodno igranje
realno gledajući, gamepad nad tipkovnicom i mišem ima samo dvije prednosti: može ga se koristiti za igranje iz fotelje i ima analogno kretanje koje je uvijek bolje nego WASD. Idealan bi bio neki dodatak za igranje sa gljivom koji bi se koristio skupa s mišem umjesto tipkovnice.
Ne kužim. Prije njega sam posjedovao neki Logitech, platio ga oko 200kn, nešto manje. Osim što je ovaj nešto lakši nema mi nikakve razlike. Tipke jednako reagiraju, veličinom je isti tako da isto leži itd.
Igranje na gamepadu je sveukupno gledano ugodnije, ne samo radi pozicije. Ja igram na stolici pa koristim gamepad. To korištenje tipkovnice na nekoj sportskoj simualciji, platformeru, trkalici i slično je čisto forsanje tipkovnice.
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W
Znači strategije igraš gamepadom? I pnc avanture? I Diabla?Izvorno postao Izgubljeni
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
To ne igram.
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W
Na tim jeftinjavama gljive doslovce otpadaju, teško idu ili se dogode greške na elektronici. Da ne spominjemo da nemaju Xbox podršku što je velik minus. Logi od 200 kn je već sasvim dovoljno dobar tier za svakoga, ali jeftinjave se nikad ne isplate kod periferije za igranje.Izvorno postao Izgubljeni
Izvorno postao StormCr0wIzvorno postao Izgubljeni
isus vas jebo niste normalni
Izvorno postao hansi
cca 750 mA
Ja sam emulatore igrao na tipkovnici lolIzvorno postao Xero
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Znate tko se igrao na gamepadu? Hitler
Ne sjećam se kad sam zadnji put odigrao nešto bez gamepada, izuzev FPSa i strategija.
Izvorno postao Deadwalker
Akutni konzolitis, trebaš pitat Xera za miš+tipkovnica master race upute da te izvede na pravi put PC gaminga
Ako je prije bežičnog adaptera spojena preko PS/2 onda je ok, jer magična svojstva PS/2 uklanjaju sve nedostatke bežične tipkovnice.Izvorno postao Dania
Ja isto većinu toga igram s kontrolerom, ali nema mnogo igara baš dobru podršku za kontroler. Kad sam počeo igrat New Vegas, išao sam isto forsirati kontroler, što je opet davalo onu prednost analognog kretanja, ali ciljanje je stvarno bilo nemoguće, tako da je to jedna od igara koja bolje funkcionira sa tipkovnicom i mišem. Općenito, još nisam vidio nijednu pucačinu koja ima dobar controller support
+1Izvorno postao Magnus
Predlozim frendu igru i velim mu da ce mu trebat kontroler za ugodnije igranje i on odjebe i mene i igru.
To pravi prijatelji rade.
Imam super gamepad s jednom jedinom manom koja mi ama baš ništa ne znači - nema analoge odnosno gljive.
Logitech Precision, plavi.
Mislite li da bi se moglo na tome odigrati?
Pa, moja keyba to može podnijeti.Izvorno postao cham3leon