Nema te na xfajru, a MSN ne korisitm..uostalom, niš te ne sprečava da daš koji savjet : )
Ili da nam se pridružiš
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Moga bi moj mag ipat postat main u cati, kako je arcane dobar i vaki tier, jos legendary, uf
Well, as long as it's interesting.
Ja se još privikavam na nove spellove, čiče, miče i ostale stvari.
Ono, igram WoW oko tjedan dana (nikad prije igrao), taman se naviknem na sve, kako na mejđa i sve što ide uz njega, tako i na addone, i onda mi dopali ovaj peč i sjebe me totalno ^^
Trebat će mi koji sat da apsolutno sve pohvatam jopet : )
Jebote vise pase "Warlocku" nego mageu izgled....po meni sranje.
Jeste primjetili conjure refreshment bug? mislio sam da ce popravit s novim patchom ali izgleda da nisu? nije valjda da se ne radi o bugu i da conjurana hrana ima cd?
Moram priznati da je Blizz napokon uposlio dobre ljude na dizajnu... tier 13 za sad izgleda kao jedan od najboljih (izuzev warriora koji je tipični lol).
Na prvi pogled je mage set pomalo (ili podosta) čudan, ali ako malo bolje pogledate.. odlični detalji (zupčanici, remenje) i napokon elaboriraniji 3D meshevi za određene djelove (kod shamana se isto ovo vidi), umjesto nacrtanih, teksturiranih djelova.
Enivej, thumbs up za tier 13 od mene
Transmogrification možda i ne bude nužno potreban