Stranica 375 od 381 PrvaPrva ... 275325365373374375376377 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 11.221 do 11.250 od 11421

Tema: Koju igru trenutno igrate?

  1. #11221
    Senior Member No Mercy Kostolomac's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Rijeka
    Postova
    6.916

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Nisi me uopće shvatio. U tome i je stvar. Koncept videoigre kao sporta u kome se vrte pare mi je žalostan. Glupo mi je uopće uspoređivati klasičan sport sa igrama, i debilno je što je do toga došlo.
    Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
    i5 3470 # CM Hyper 212+ # ECS Z77H2-A2X Deluxe 2.0 # 16GB DDR3 # Radeon RX480 8GB # Samsung 850 EVO 250GB # Corsair RM650 # BenQ GW2760

  2. #11222
    Senior Member No Mercy Vedro's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2008
    Lokacija
    Dublin
    Postova
    5.841

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Je, malo je glupo jer su u esportu sve klinci ispod 20 i malo iznad. Al meni je fascinantan skill koji imaju kada ih usporedim sa mnom noobom, tak da ne obraćam pažnju na osobe niti čitam o tim klincima išta.
    Scump mi je drag i kako rešeta CoD i ne dopa se nadam se, a igra zvjerski.

  3. #11223
    Senior Member No Mercy dugi's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    5.825

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Kao i svaki drugi sport, koji je nastao od igre i pretvorio se sportski biznis. Meni je to jednaki koncept...i nogomet je samo igra i žalosno je da se ta igra pretvorila u biznis.Meni ne pada na pamet gledat kak se netko natječe u video igri, s druge strane nekom ne pada na pamet gledat kak se dva tip šoraju u kavezu...debilno je i jedno i drugo kad pogledaš kao i gledanje 22 tipa kako ganjaju neki napuhani komad kože svejedno o tome se ni ne razmišlja, samo se gleda, uživa, novci se vrte, doping se koristi itd.


  4. #11224
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.058

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    = Citat = Izvorno postao Maloki Pregledaj post
    Last Light mi je bio bolji, imaš neon moći al su drugačije.
    Neon je najbolja moć.
    Je, puno je bolji. Kretanje po gradu je sad jako brzo, utrke su fora, hvatanje lumena je puno zabavnije od pucanja po dronovima, ima razrađeniji melee ssutav što mi je falilo u SS-u. Jedino neon grafiti nisu toliko jebeni ko oni klasični.

  5. #11225

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    ++ na sve sto je bezimeni rekao. thats the hard truth.

    ne mora on plivat trcat i jest zdravo zbog ne znam cega, pa svatko ko je u nekom periodu bio free od svih tih pizdarija (secer,bad food, bez tjelesne aktivnosti) zna koliko bolje kognitivno (koncentracija) funkcionira, a time i reakcijski.
    http://prntscr.com/e3sivt

    jedina razlika je taj physical. isto ko sto blanka vlasic zivi ko vojnik, tako mora i pro gejmer. mozes ti njega nazivat obicnim entertejnerom, al brate ak nije isti vrag dok se ljudi skupe u birtiji, piju hektolitre pive i psuju boga i oca i nalaze se oko ljudi koji prate istu stvar, i really see no difference. budi siguran da se njegov dan ne sastoji od 10 partija dote il csa. sigurno svaki dan provede 60 minuta radit pizdarije s mišem koje se nikom drugom od nas ne daju (nit ima vremena realno), bilo u igri ili s nekim drugim alatom, a onda jos o taktici, kao sto i fudbaler svaki dan skace izmedu kolutova i ispucava 50 lopti u istom smjeru i bleji u trenerovu plocu.
    = Citat = Izvorno postao Systematic Reverse Pregledaj post
    ja bih uživao u slatkoj parici.

  6. #11226
    Senior Member Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Virovitica
    Postova
    10.472

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Slike u privitku Slike u privitku
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: LG G3 32GB
    I'm running out of boxes to think outside of.

  7. #11227
    Senior Member No Mercy Kostolomac's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Rijeka
    Postova
    6.916

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    @Karlo, pa znam i kužim to sve, apsolutno nepotrebno objašnjenje rofl. Samo sam rekao svoje mišljenje.
    Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
    i5 3470 # CM Hyper 212+ # ECS Z77H2-A2X Deluxe 2.0 # 16GB DDR3 # Radeon RX480 8GB # Samsung 850 EVO 250GB # Corsair RM650 # BenQ GW2760

  8. #11228
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.058

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Skinuo Doom, odigrao desetak minuta, jebenica.

  9. #11229
    Senior Member No Mercy dugi's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    5.825

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Pred kraj postane dosada, cc zadnja trećina. Ali u principu vrlo dobra igra.


  10. #11230
    Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014
    Postova
    2.083

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Doom je prejeben od početka do kraja. Napokon FPS koji nije naporan u tri pičke materine, prvi igrivi FPS još od prvog Crysisa.

  11. #11231
    Senior Member Fight fire with fire Windwalker's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    10.452

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Kaže nakon stotine sati Destinyja...

  12. #11232
    Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014
    Postova
    2.083

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    A dobro mislim na ove standardne FPS-eve. Jer realno onda su Overwatch i Destiny najbolje igre. ;(

  13. #11233
    Senior Member Fight fire with fire Windwalker's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    10.452

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Za dva dana Geralt ide u Japan.
    Can't wait!


  14. #11234
    Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Duga Resa/Zagreb
    Postova
    15.082

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    What a time to be alive

  15. #11235
    Senior Member No Mercy THUNDER_DINIX's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2007
    Lokacija
    OSIJEK
    Postova
    6.656

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Rise of the Tomb Raider
    -dočepao sam se zadnje Lare

  16. #11236
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.058

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Watch Dogs 2


    Je moguće da je Ubisoft napokon napravio nešto zabavno? Da sam zaigrao kad je izašla sigurno bi mi bila na top listi 2016. Baš ima neki posebni šarm. Hakiranje je zabavno i jednostavno iako je HUD na prvu dosta zastrašujuć. Prisutne su reference na sve i svašta, humor je solidan, čak se i Ubi šali na svoj račun u jednoj misiji. Stealth dio je odrađen dovoljno dobro da ne frustrira, a dodatak drona i RC autića čini neke naoko zeznute misije ultra laganima. Napucavanje nije bog zna šta i definitivno ovo ne bih igrao kao shooter. Možda su trebali biti hrabri i skroz izbaciti vatrena oružja jer ionako nema smisla da su tu u kontekstu same igre.

    Grad je prepun raznih aktivnosti, ništa dosad neviđeno, ali sve imaju nešto zanimljivo u sebi zbog tog hakerskog đira. Multiplayer je ugrađen u sam SP i sve funkcionira odlično. Masa je misija koje se mogu igrati u coopu, uz neke pvp fokusirane gdje treba uloviti protivnika i ukrasti mu podatke.

    Nikad nisam zaigrao prvi nastavak jer je konsenzus bio da se ne isplati čak ni za šaku kuna, pa nisam baš ni obraćao pažnju na dvojku. Ali eto, svaka čast Ubisoftu što je od naizgled unaprijed propale franšize ipak uspio napraviti nešto što garantira daljnje nastavke.

    Definitivno isprobajte ako vam je prošla ispod radara ko meni.

  17. #11237
    Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Duga Resa/Zagreb
    Postova
    15.082

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Kaj ja znam, meni je od Ubija Far Cry 4 bio dost dobar.
    Watch Dogsi su previše edgy.

  18. #11238
    Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014
    Postova
    2.083

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Garantira daljne izlaske, a igra je dva dana nakon izlaska koštala 200kn lol.

  19. #11239
    Senior Member Small step for mankind Izgubljeni_v2.0's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2014
    Postova
    2.083

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    AC4 je bio dobar do trenutka dok se priča nije razvila u pirate vanzemaljce i slična sranja. Od tog trena pa dalje je nesnosno retardirano.

  20. #11240
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.058

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Novi Far Cryevi su mi bili jako zabavni sa fokusom na stealth. Trojka nešto više jer je ipak bila puno veće osvježenje od četvorke. Zadnja 2 AC nisam ni probao, a onaj piratski koliko god bio cool na papiru ispao je isto govno ko i prošli. I dalje mi je prvi najdraži.

    Meni se baš dopada što je WD2 toliko over the top. Velim, ima taj neki svoj šarm koji me tjera da igram i dalje. S obzirom da je izgledalo ko da će sve stati na prvom WD-u, ne vjerujem da će sad nakon ovog stati. Prodaji sigurno nije pomogao prethodnik, a i izašla je u vrijeme kad je bilo puno hitova na tržištu. Možda je s te strane podbacila, ali kao igra je jako dobra. Nadam se da će nastaviti serijal jer se barem trudi biti inovativan.

  21. #11241
    Senior Member You have been warned Maloki's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Lokacija
    Duga Resa/Zagreb
    Postova
    15.082

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Svi ti "hitovi" koji su izašli u to doba su se užasno prodali.
    Novi CoD je bio najprodavanija igra, al svejedno je "podbacio".

  22. #11242
    Senior Member Fight fire with fire Xero's Avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Lokacija
    Roxbury
    Postova
    12.594

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Watchdogs 2 ima ne jednog nego dva trans lika. Odmah najbolja igra ikad.

  23. #11243
    Senior Member No Mercy dugi's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    5.825

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    WD 2 je generično sranje. Likovi koda ih je Vedran pravio.


  24. #11244
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.058

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Pa ak si od Ubisoftove igre očekivao išta više po pitanju likova onda ne znam šta da ti kažem.

    Ali nebitna priča i likovi ne mijenja činjenicu da je igra zabavna. I velim, barem se trudi biti drugačija, ako ništa drugo.

  25. #11245
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.152

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Od tih open worldova je Mad Max skroz jeben jer je setting po defaultu jeben. Tim više jer im je inspiracija bio Fury Road koji je jeben.

  26. #11246
    Senior Member No Mercy dugi's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    5.825

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Istina, Mad Max je bio skroz jeben i odlična nadopuna filmu...čak i pojašnjava priču iz filma, popunjava rupe. Fenomenalan film i dosta dobra igra. Ful zarazna i igriva. Ovaj WD 2 je žalosno nezanimljiv sa skroz isforsiranim likovima, skroz lažan i umjetan. Prvi dio je bio tehnički užas ali i takav zanimljiviji i bolja igra.


  27. #11247
    Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Lokacija
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...
    Postova
    16.152

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    U to vrijeme su još mislili da bi Watch Dogs mogao biti dobar. Kad nije bio, išli su linijom manjeg otpora kao i svi drugi i izdali još jedan Saints Row.

  28. #11248
    Senior Member Fight fire with fire Windwalker's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    10.452

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    = Citat = Izvorno postao W3DR4N Pregledaj post
    Od tih open worldova je Mad Max skroz jeben jer je setting po defaultu jeben. Tim više jer im je inspiracija bio Fury Road koji je jeben.
    Hoćeš reći da ti je Mad Max dobra igra?
    Na što smo spali?

  29. #11249
    Senior Member No Mercy dugi's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2006
    Postova
    5.825

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Pa bome osim GTA nemaš ništa bolje trenutno kad je takav tip igre u pitanju. Kao što Vedran reče Max je pošteno odmaknut od ovih urbanih pješčanika, pa samim time svjež i zanimljiv.


  30. #11250
    Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Lokacija
    Konjščina
    Postova
    7.058

    Re: Koju igru trenutno igrate?

    Odmaknut od urbanih i ubačen u stvarni pješčanik. Ak to nije svježe ne znam šta je. Još dodaj loše implementirani arkham combat sustav i šta ti više treba.



    Bounty huntovi u WD2 su baš jebenica. Igranje mačke i miša s random igračima teško da će mi baš brzo dosaditi. Baš je fora zajebavati se s ljudima hakiranjem raznih pizdarija kad lutaju uokolo tražeći gdje si se sakrio.

Slične teme

  1. Koju vi klasu igrate?
    By O-Okac in forum World Of Warcraft
    Odgovora: 83
    Posljednji post: 09-11-2010, 19:53

Tags for this Thread

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •