Haha, nisam niti ja ostao do kraja, hvala na filmiću :pray:
Printable View
Haha, nisam niti ja ostao do kraja, hvala na filmiću :pray:
naravno da nitko nije ostal do kraja kad kod nas imaju tendenciju palit svijetla na zadnjoj sceni i tjerat van
jer "hej zašto bi itko gledal creditse"
isti klinac jebilo sa Transformersima, poslie creditsa isto ima još jedna scena, koju sam tek skužio par mjeseci nakon što je film na DvDu izašal te sam iz zatiželje išal vidit dal ima išta
Kod nas u kinu su super, sad poslije Wolverinea su upalili svijetla tek nakon mid-credits scene.
Nisam ni ja skužio tu scenu a i kako ćeš kada Cinestar film niti ne uspije završit kako spada a ovi već pale svjetla.
http://i.imgur.com/euJ6y3s.jpg
mala i velika Mako :D
A jesi se nabrijao na ovaj film :D, ja samo već i zaboravio na njega, mislim ono ok ljetni blockbuster gledat će se i nastavak kad izađe i adio.
Mene baš pomalo brine nastavak; ponajviše zbog relacije između Raleigha i Mako... ovo kako je završilo je super, ne želim da od toga naprave neku bloated love triangle glupariju :S
Možda budu neki novi likovi or something ...
Prilično kul cover :D
Film je bio i prosao, let it go man
http://io9.com/the-pacific-rim-gag-r...ing-1442469396
The many tongues of Mako Mori
http://img.gawkerassets.com/img/192k.../ku-medium.gif
Pogledao nekidan blu ray na 27'' ekranu s kreveta lijepo.
Meh.
Prešareno, premutavo, simpatična mi je ta Mako, priča je retardirana, čudovišta se mogu sakrit naspram jednog Cloverfielda, scena di je onaj kaiju digao par tisuća tona teškog robota u zrak i letio s njim... ma daj jbte, prelejm čak i za ovako apsurdan film.
Pogledao, obrisao, aj bok. Brijem da će novi Godzilla bit bolji i pamtljiviji od ovog.
Gdje si Cloverfield izvukao, najgori film ikada. "Realno" drhtanje kamere totalno ubija bilo kakvo normalno gledanje filma, a od monstera ni M u filmu....
Ne vjerujem da ljudi traže nastavak tog smeća....
Možda je mislio na veličinu ili snagu čudovišta, ali onda je i tu zeznuoS:D
Skinuo i ja neki dan blu ray, pogledao barem deset puta koliko je božanstven film, hoću nastavak.
Stvarno 10 puta ? Il pretjerujes?
Na samo čudovište mislim, ne na film, iako je i film sam po sebi meni bio puno puno interesantniji za gledat, ne zbog faking kamere, nego pristupa, pojma nemaš šta se događa, otkud, zašto, šta će bit, i onda kad ga napokon vidiš, ne razočaraš se, jednostavno mi je prezentirano sve dosta interesantnije i 'realnije' i ko masa drugih oću nastavak di se pojave 'mama i tata' od čudovišta, pošto je to ko neka beba bila - a razbila pol amerike.
A Pacific Rim mi je ono, šajni. Nit je gluma neka uuu, nit je priča, nit je prezentacija kakva meni odgovara, dapače skroz je suprotno od onog što volim, da je identičan film ali samo s realističnim stilom i gritty, daleko bi mi se više svidio. Što ne znači da ne smije bit robota i velikih aliena nego samo da bi u mojoj verziji oni bili napravljeni mnogo prljavije i uvjerljivije.
Recimo jedan Cloverfield i District 9 su savršeni filmovi po tom pitanju, dobiješ dojam 'da bi baš tako nekako stvari odvijale kad bi se zaista dogodile'.
Imamo jednak ukus :thumbs2: .
Cloverfield je bio tak tak, zanimljivo prvih pola sata radi kamere i to je to. District 9 je s druge strane odličan, ali on mi pak nikako nije za usporedbu sa Pacific Rimom. A bome ne može stati i u istu rečenicu sa Cloverfieldom.
district 9 je klasa za sebe i definitivno jedan od 3 najbolja sf filma prošlog desetljeća uz Children of Men i Moon
film je 7/10
bas ono sto sam ocekivo.
nest robota kaj se mlate, nest drame, nesto cudovista kaj su mi okej napravljena, sve kak sam i ocekivo. nznm kaj pljujete bezveze po filmu kad ste ocekivali i previse od njega....
In b4 Paran0a.
eto, tu ocjenu bi i ja dao.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok