:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Printable View
:thumbs2:= Citat =:
A po toj teoriji si se ti onda odavno trebo prebacit na laptop :D= Citat =:
A šta je to onda? PC ili konzola?= Citat =:
Zapravo,
konzola (video game console) = komp.
I to oduvijek...samo sto je razlika (barem prije bila) u tome sto konzola sluzi iskljucivo za igranje igara. To sto moze pustati muziku, koristiti internet i pustati filmove u danasnje vrijeme i dalje je necini PC, vec prije nekim multimedijalnim centrom. Dok se na konzoli bude programiralo, i radilo van svrhe zabave, onda se moze nazvati kompom ^^...
Tako je. Konzola je u biti high end PC sa manje primjena od običnog PC-a. I prvenstveno namijenjena nubijima.
Konzola je najmenjena casual igračima koji se nežele previše zahebavat nego samo ubaci disk i pucaj. Iskreno, žao mi je što nije tako jednostavno i na PC, nego moram čekat one višesatne instalacije.
da ali zato mi imamo patcheve, modove itd
što konzolaši nemaju a i brijem da nebudu imali tak skoro,mislim da nema igre na konzoli koja ima neke modove itd
Ne bih se kladio, ove nove konzole su pune glupih servisa kojima se ne zna ni ime više, a namijenjene su downloadu sadržaja. Tako za neke igre dolaze nove mape, staze, etc. kao DLC-ovi.
Patcheve konzole imaju ^^
Za modove nisam siguran, ali npr. preko PS3 mozes skinuti demo igre, video trilere itd...
GTA4 DLC materijal, CoD:WW MapPack1... nisi cuo za to?
To konzolasi vec imaju dok mi jos cekamo.
Hoces reci low-med PC? :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Hmmm...
U tamnim i skrivenim kutkovima interneta se spominje da bi taj mmo mogao biti ni manje ni više nego Arcanum!
Naravno to je samo teorija, ali: glavni Diablo 3 world dizajner je bil jedan od vodećih ljudi u Troiki (tvorci Arcanuma) i kak sam ja to sve skužil, Blizzard kao ima i neku licencu za Arcanum (neki biznisi s Activisionom i kaj sve ne...)
No uglavnom, na nekoliko mjesta se spominje da bi taj mmo mogel biti čak Arcanum ali šanse za tak nekaj su minimalne a i mislim da bi to bil masakar ak bi ga radili u wow enginu...
Ja se iskreno još uvjek nadam da bude Arcanum jednog dana oživel u starom sjaju...
Koznole imaju mnogo, mnogo više hc igara nego li misliš.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne to, mislio sam da su namijenjene gamerima kojima se ne da prčkat oko hardveraja, niti se u to razumiju. Kako bi elektroničari rekli, oni samo žele crnu kutiju koja im daje ono što traže od nje, bez da se zamaraju kako ona radi i uče kako se koristi.
Potpis. A može se reci da konzole dosta igraju oni koji nemaju obicaj igrati cesto igre, pa ono, tu i tam upale recimo plejku i odigraju koju tekmu Pes-a ili odvoze koju utrku u GT-u. A i mora se priznat da je konzola za nekakvu ekipicu puno zabavnija. Osim ako nije lan u pitanju :wink:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Vec 100 puta dokazano sa moje strane :pray:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Za to bi uzeo X360 jer podrzava MB do 4 igraca :roll:
Baš tako, i mislim da konzole danas dosta toga gube prelaskom na online MP.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker