inače mi ne leži prelaženje igri više puta, ali ovu sam morao.
definitivno moja broj jedan igra
a znam da je većini barem u top 15
odličan gameplay, mehanika igre, priča za razmišljati.
ajde da čujem
Printable View
inače mi ne leži prelaženje igri više puta, ali ovu sam morao.
definitivno moja broj jedan igra
a znam da je većini barem u top 15
odličan gameplay, mehanika igre, priča za razmišljati.
ajde da čujem
Igra koja se ističe kvalitetom, i istina, rangira među prvih 10 u mene. :thumbs2:
Jedina od "uber" igara koju još nisan odigra! :cry: Pokušavam je nabavit ka original zadnjih misec dana al neide i ne tražim pomoc, sam cu! :wink: Radujem se nabavku jer moci cu je igrati glatko za razliku od svih današnjih igara žderaca hardwera.
Prešo sam ju oko 17ak puta. Bolesno dobra igra. Još jedan argument za teoriju "Nisu više igre što su nekad bile".
presao sam je 5 puta i jos je uvijek ponekad igram i u SP i u MP
nisam igrao
never played, ali vidio sam da je odlicna igra
vi dvojca. stvarno morate to igrati jer ne znate što ste propustili.
ne mogu ja sad to samo tako opisati, ali ako vam je najiskrenija preporuka dovoljna onda odmah nabavite i igrajte. ma šta igrajte. živite
moram i ja to odigrat... FPS-RPG - naj kombinacija :pray:
ma nemoj reći da još nisi.
a što je još bolje možeš prići igri totalno fps ili pak rpg
možeš ubijat sve što se miče da bi došao do cilja
ili tražiti okolne putove (ventilacija, obijanje brava, hackiranje, nagovaranje)
i još puno lipih stvari
Ma joj igra je savršenstvo, igral sam je valjda desetak puta i još mi nije nit blizu dosadila! Naj orginalniji pristup igri ikada viđen, garant!
Kaj je najbolje od svega, ima odličnu grafiku i dan danas!
Šteta sam kaj je dvojka tako loša :cry:
da dvojka je podbacila u odnosu na prvi dio, ali svejedno vrijedi odigrati barem zbog nastavka priče.
a i sama dvojka meni nije toliko loša
igro prije dosta godina, definitivno među top 10 ikad
Meni je među top 3!= Citat =:
Izvorno postao Čux
Jos kad bih ja to od nekud nabavio pa da odigram...
Najbolja igra ikad
najjači gameplay ikad
interakcija odlična
pristup igri s više stajališta i rješavanje problema su nešto najbolje ikad
oružja ftw
skillovi -> predobro
priča -> najjača ikad, predobro razvijeno uz korištenje postojećih teorija zavjera (illuminati, majestic12, itd.), jebeni preokreti i zableti
augmentacije su isto predobre
likovi također (JC ftw)
AI retardiran - jedina mana
o da, AI zna biti, nedostatkom bolje riječi, mutav, ali, dovraga. ovo je presavršena igra da bi to ikome smetalo
a premda bio mutav, svejedno su me par puta ucmekali
Pa za tu godinu kad je igra napravljena AI je i više nego dobar! Danas AI DeusEx-a suxa ali sve jedno je igra vrhunska!
Brijem da bum je uskoro ponovno zaigral, sam da mi prođe ovaj vražji ispit na fax-u :cry:
mogao bih još jednom zaigrati premda sam već prešao par puta, ali znam da neće biti isto jer ću sigurno nešto drugačije napraviti, nekim novim putem krenuti i naići na neki subquest na koji nisam naišao
ali eto, tebi ispit na faxu, mani prijemni za fax i matura. peh
Ma kakvi Bartuc.
DeusEx je od prvog dana poznat po tome šta je dobra igra unatoč zbilja užasnoj tehničkoj podlozi.
AI je preloš, igra je prezahtjevna, engine je loše odabran i nikako optimiziran. Igra je išla loše i na najjačim konfiguracijama, a imala je i užasne i neopravdane frame rate dropove.
Kak god okreneš nije dobro, mrzim ućit :cry:= Citat =:
Izvorno postao POSA
Ja sam uspio vidjeti sve side questove i našel sam sve "tajne prolaze". Ipak sam igru igral negdje oko desetak puta :D
Ajd ljudi, svi koji morate učiti, puno sreće, a nakon toga idemo još jednom poharati svjetom terorizma, nanotehnologije, mafije i trijada s uber cool Mr. Dentonom, JC Dentonom! Samo ime glavnog lika zvuči odlično :D
Lik je faca i pol :killyou: 8) :killyou:
EDIT:
Pa igra je čist fino optimizirana, na Athlon 550Mhz, 128Mb-RAM, i 32Mb grafičkoj mi je letila!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A što se tiće DeusEx2, grafika je očajna a igra mi je trzala (2-8 FPS-a) na Barton 2500+, 1Gb-RAM, ATI 9600SE 128Mb!!
Ehem... daklem... po prvi put igran Deus Ex and i like it! :pray: Lockpickerski pristup sa small arms oružjem. Aj dajte koji savjet ili neki korisni skill koji se nebi smija propustit odnosno najzanimljiviji nacin za prelazak igre i bez spojlera molicu lipo. :D
najzanimljiviji način? onaj u koje prelaziš igru tri puta
nije baš toliko stara da bude na ovom podforumu al eto.
Jedna od najboljih igri ikad.
Nakon par prelazaka sam si počeo zadavat izazove(naravno, sve na Realitic). Recimo, nikoga nesmijem ubiti(osim 3, to jest 1 lika) u cijeloj igri, ili poklat sve ali bez ikakvog korištenja ičega osim Melee Weapons, i takve stvari. Keeps the game interesting. Primjer, MiB stoji u kutu osvijetljene sobe s Plasma Gunom, a ja sam 20 metara dalje, u mraku, i nesmijem koristiti išta osim Melee. Great fun!
Odigrao privi i drugi dio.Odlicne igre.Dvojka mi je i draza.Jedino je glavni lik napravljen losije nego u prvom djelu.Nekako mi nije dovoljno karizmatican ali posto ga vidis samo u animacijama i nije neka veca zamjerka igri.AI je los u oba djela,oba su bila pre zahtjevna u vrijeme izlaska.Zbog oba sam nadogradjivao komp.
ja sam čuo da drugi dio saka big time
nego upravo nabavio patch za deus ex i sad ga idem igrat, upravo prešao trening
http://pc.ign.com/articles/442/442591p4.html= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
9.0 Gameplay
A realistic science fiction world with intuitive and meaningful consequences for your actions? Other developers should steal this idea.
Deus Ex je jedna od onih igara za koje mi je žao da ih nisam odigrao, a ne mogu se natjerati da ih nabavim i odigram.
Ja sam se uspio natjerati i vjeruj mi, nisam požalio :wink:...ima da odigraš= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>